Коя е най-подходящата самобръсначка за мен?

0%

Какъв тип е Вашата кожа?

Какъв тип е вашата брада?

Колко често се бръснете на седмица?

С колко остриета е Вашата самобръсначка?

Коя е най-подходящата самобръсначка за мен?
Нормална кожа и 1 острие

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI Kamisori 1 blade. Вземи 2 броя самобръсначки с едно острие за 5.99 лв. Или се възползвай от пакет Самурай - 4 самобръсначки на промоционална цена 17.43 лв.
Нормална кожа и 3 остриета

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка Besty EX3 с 3 остриета. Вземи 6 броя самобръсначки за 14.99 лв с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Другото ни страхотно предложение е самобръсначка KAI KAMISORI 3 blade за 7.19 лв.

Предлагаме ги и в изгодни пакети: "Самурай" и "За цялото семейство III"

Нормална кожа и 4 остриета

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI 4 с 4 остриета за 17.99 лв. с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Допълнителните ножчета с 4 остриета са по 4 в комплект, а имаме и подходящ пакет "Комфорт" - комбинация от самобръсначка KAI 4 и съвместими резервни ножчета с 4 и 5 остриета.

Нормална кожа и 5 остриета

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI 5 с 5 остриета за 19.99 лв. с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Допълнителните ножчета с 5 остриета са по 4 в комплект, а имаме и подходящ пакет "За цялото семейство I" - комбинация от самобръсначка KAI 5 + съвместими резервни ножчета с 5 остриета и 3 дамски самобръсначки Aquafit с 3D глава.

Другото ни страхотно предложение е самобръсначка Xfit + 3 резервни ножчета по 5 остриета за 14.39 лв.

Чувствителна кожа

Най-добрият избор за твоята чувствителна кожа е самобръсначка Ignis с 5 остриета. Предлагаме я в пакети по 3 броя за 12.99 лв. или 6 броя за 18.99 лв. с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Имаме и изгоден пакет "За цялото семейство II" - комбинация от 3 самобръсначки Ignis и 3 дамски самобръсначки Aquafit с 3D глава.

Гъста и твърда брада + 3 остриета

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI Kamisori 3 blade за 7.19 лв. Или се възползвай от пакет Самурай - 4 самобръсначки на промоционална цена 17.43 лв.
Гъста и твърда брада + 1 острие

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI Kamisori 1 blade. Вземи 2 броя самобръсначки с едно острие за 5.99 лв. Или се възползвай от пакет Самурай - 4 самобръсначки на промоционална цена 17.43 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.