9 Изненадващи съвета, които трябва да знаете, за да избегнете зачервена кожа след бръснене

За много мъже и жени бръсненето е просто необходимост. На пръв поглед в него няма нищо вълнуващо и неясно. Слагаш някакъв крем и ползваш самобръсначка. Често обаче след бръснене вместо да се чувствате страхотно с гладка и нежна кожа, тя е зачервена или има порязвания.

Вземи статията тук:

Ще получите статията на посочения имейл.

Защо?

Защото не се бръснат правилно. Били ли сте някога на курс за бръснене, за да научите най-добрите практики?

Съмняваме се! Следователно откъде да знаете:

  • Каква трябва да е посоката на бръснене?
  • Различните видове самобръсначки и как се представят?
  • Колко често да използвате едно ножче или самобръсначка?
  • Каква трябва да е водата?
  • Какви допълнителни продукти за бръснене да ползвате?
  • И т.н.

Ще се опитаме да ви представим някои от основните правила за бръснене.

Съвет №1. Подгответе кожата за бръснене

Преди да започнете да се бръснете внимателно подгответе кожата си. Не става въпрос, за някакви сложни процедури, медитация, използване на 20 продукта и т.н.

Трябва да направите нещо много просто. Да я овлажните достатъчно.

Разбира се в забързаното ежедневие това не винаги е възможно, но дори да не можете да вземете душ преди бръснене или да използвате топла кърпа, поне измийте обилно с топла вода лицето и частта от тялото, която ще бръснете.

0%

Какъв тип е Вашата кожа?

Какъв тип е вашата брада?

Колко често се бръснете на седмица?

С колко остриета е Вашата самобръсначка?

Коя е най-подходящата самобръсначка за мен?

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI Kamisori 1 blade. Вземи 2 броя самобръсначки с едно острие за 5.99 лв. Или се възползвай от пакет Самурай - 4 самобръсначки на промоционална цена 17.43 лв.

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка Besty EX3 с 3 остриета. Вземи 6 броя самобръсначки за 14.99 лв с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Другото ни страхотно предложение е самобръсначка KAI KAMISORI 3 blade за 7.19 лв.

Предлагаме ги и в изгодни пакети: "Самурай" и "За цялото семейство III"

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI 4 с 4 остриета за 17.99 лв. с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Допълнителните ножчета с 4 остриета са по 4 в комплект, а имаме и подходящ пакет "Комфорт" - комбинация от самобръсначка KAI 4 и съвместими резервни ножчета с 4 и 5 остриета.

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI 5 с 5 остриета за 19.99 лв. с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Допълнителните ножчета с 5 остриета са по 4 в комплект, а имаме и подходящ пакет "За цялото семейство I" - комбинация от самобръсначка KAI 5 + съвместими резервни ножчета с 5 остриета и 3 дамски самобръсначки Aquafit с 3D глава.

Другото ни страхотно предложение е самобръсначка Xfit + 3 резервни ножчета по 5 остриета за 14.39 лв.

Най-добрият избор за твоята чувствителна кожа е самобръсначка Ignis с 5 остриета. Предлагаме я в пакети по 3 броя за 12.99 лв. или 6 броя за 18.99 лв. с безплатна доставка до офис или автомат на спедитора.

Имаме и изгоден пакет "За цялото семейство II" - комбинация от 3 самобръсначки Ignis и 3 дамски самобръсначки Aquafit с 3D глава.

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI Kamisori 3 blade за 7.19 лв. Или се възползвай от пакет Самурай - 4 самобръсначки на промоционална цена 17.43 лв.

Най-добрият избор за твоята кожа е самобръсначка KAI Kamisori 1 blade. Вземи 2 броя самобръсначки с едно острие за 5.99 лв. Или се възползвай от пакет Самурай - 4 самобръсначки на промоционална цена 17.43 лв.

За да прочетете останалите 8 съвета, можете да получите целият документ на Ваш имейл адрес

Съвет №6 ще Ви изненада!

Ще получите статията на посочения имейл.

Как да си направим пяна за бръснене със сапун

Как да си бръснем краката? Правилният начин

Изпробвай СЕГА и върни до 365 дни!
Ние ти връщаме 100% от парите!

Клиентът има право да получи цената на поръчката, в това число цената на доставката, ако има такава, като върне самобръсначката до 365 дни от датата на получаването ѝ, независимо дали е ползвана. Ако са закупени повече от 1 продукт, се възстановява цената само на един продукт с най-ниската цена. За продукти в пакети, се възстановява редовната цена само на един от продуктите в пакета, който е най-евтин. Промоцията важи само за първа поръчка и не изключва приложението на Закона за защита на потребителите и правото на връщане до 14 дни. За повече информация https://shaveclub.bg/returns/.

Вземи статията тук:

Ще получите статията на посочения имейл.