Блог

Добре дошли в „Шейв Клуб”

Здравейте приятели!

„Шейв Клуб” започна своята дейност. С какво ще Ви изненадаме и зарадваме? С качествени японски продукти на достъпна цена, и възможността да ползвате намалението като наши членове. „Шейв Клуб” цени постоянните си клиенти и се стреми всеки един от Вас да остане доволен. Мотото на фирмата ни е: „Клиентът е цар”. Преди да закупите самобръсначка, можете да ни пишете или да ни се обадите. Ще се опитаме заедно да намерим подходящия за Вас продукт.

Как се роди идеята за създаването на „Шейв Клуб”? Много просто. Получих подарък качествена самобръсначка – дръжка с 1 резервно ножче. След време установих, че цената е доста приемлива (разбрах го случайно, не гледам цената на подаръците си 🙂 ). Дойде време да закупя резервни ножчета. Евтина дръжка, но консумативите към нея високи. Реших да потърся алтернатива. Оказа се, че българският пазар не предлага широк избор от самобръсначки, които да предоставят гладко и плавно бръснене на достъпни за всеки потребител цени.

Така стигнах до японските самобръсначки KAI. Фирма с 800 годишна история (!), която е известна в цяла Япония. След ползването им, установих, че съотношението качество-цена е повече от страхотно! Реших да Ви ги предложа, за да се убедите и Вие.

Какви са предимствата на членството?:

  • Ползвате намаление – 10 % от цената на всеки закупен продукт и безплатна доставка до офис на спедитора за покупка над 50 лв.
  • Както казваше един мой приятел: „В този магазин цената на хляба е много висока, почти 100 лв. Отивам за хляб, а се връщам с куп други неща”. Така, ако сте избрали да станете наш член, освен намалението, спестявате и средства.
  • Вече няма да забравяте да си купите самобръсначки, което лично на мен ми се е случвало често. Влизам в магазина за самобръсначка, а излизам с кафе, хляб и т.н., но не и с това, за което съм отишъл.
  • Винаги имате самобръсначка, която да Ви бръсне гладко;
  • Дамите могат да направят мъжете си наши членове, за да нямат извинение, че не са избръснати, защото са забравили да си закупят самобръсначка. Съжалявам господа, хубавото време свърши!
  • Споделяйте с нас! Това е изключително важно. Фирмата винаги ще се стреми към усъвършенстване на отношенията с нашите клиенти. Мой приятел има много гъста и твърда брада. Не можеше да си намери подходящата самобръсначка. Посъветва се с мен и му препоръчах KAI KAMISORI 1 blade. Самобръсначка с 1 острие, не притежаваща особено претенциозен вид, но предлагаща невероятна ефективност на крайно ниска цена. Резултатът беше зашеметяващ! Повече не желае да ползва друга самобръсначка. Ако не беше споделил проблема си с мен, нямаше да мога да го насоча към правилния продукт. Затова не се колебайте да ни пишете.

Накрая, за да не Ви отегчавам повече, искам да Ви предупредя, че за съжаление количествата на самобръсначките са ограничени. Това е така, защото следваната от фирмата KAI политика се състои в това, че не количеството е важно, а качеството! Побързайте да поръчате!

Очаквам Вашите мнения и предложения!

Благодаря Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.