Блог

Добре дошли в „Шейв Клуб”

Здравейте приятели!

„Шейв Клуб” започна своята дейност. С какво ще Ви изненадаме и зарадваме? С качествени японски продукти на достъпна цена. „Шейв Клуб” цени постоянните си клиенти и се стреми всеки един от Вас да остане доволен. Преди да закупите самобръсначка, можете да ни пишете или да ни се обадите. Ще се опитаме заедно да намерим подходящия за Вас продукт.

Как се роди идеята за създаването на „Шейв Клуб”? Много просто. Получих подарък качествена самобръсначка – дръжка с 1 резервно ножче. След време установих, че цената е доста приемлива (разбрах го случайно, не гледам цената на подаръците си 🙂 ). Дойде време да закупя резервни ножчета. Евтина дръжка, но консумативите към нея високи. Реших да потърся алтернатива. Оказа се, че българският пазар не предлага широк избор от самобръсначки, които да предоставят гладко и плавно бръснене на достъпни за всеки потребител цени.

Така стигнах до японските самобръсначки KAI. Фирма с повече от 111 история (!), която е известна в цяла Япония. След ползването им, установих, че съотношението качество-цена е повече от страхотно! Реших да Ви ги предложа, за да се убедите и Вие.

Защо предлагаме самобръсначките си онлайн?:

  • Ползвате безплатна доставка за означените продукти.
  • Както казваше един мой приятел: „В този магазин цената на хляба е много висока, почти 100 лв. Отивам за хляб, а се връщам с куп други неща”. Така, когато пазарувате онлайн спестявате средства, а можете да върнете продукта в 14 дневен срок, ако сте размислили.
  • Вече няма да забравяте да си купите самобръсначки, което лично на мен ми се е случвало често. Влизам в магазина за самобръсначка, а излизам с кафе, хляб и т.н., но не и с това, за което съм отишъл.
  • Споделяйте с нас! Това е изключително важно. Фирмата винаги ще се стреми към усъвършенстване на отношенията с нашите клиенти. Мой приятел има много гъста и твърда брада. Не можеше да си намери подходящата самобръсначка. Посъветва се с мен и му препоръчах KAI KAMISORI 1 blade. Самобръсначка с 1 острие, не притежаваща особено претенциозен вид, но предлагаща невероятна ефективност на крайно ниска цена. Резултатът беше зашеметяващ! Повече не желае да ползва друга самобръсначка. Ако не беше споделил проблема си с мен, нямаше да мога да го насоча към правилния продукт. Затова не се колебайте да ни пишете.

Очаквам Вашите мнения и предложения!

Благодаря Ви!

Данаил Калинчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.